Privatlivspolitik

Velkommen i veteranbilklubben

KDAK Classic

Privatlivspolitik

 

Du har formentlig allerede i andre sammenhænge hørt om "GDPR", som er en forkortelse for den europæiske lov "General Data Protection Regulation", der trådte i kraft den 25. maj 2018 med det formål, at styrke og harmonisere beskyttelsen af personoplysninger i alle lande i EU.

Nedenstående tekst forklarer, hvordan vi har valgt at opfylde kravene:

 

 

1.Medlemsregister

 

Personlige oplysninger:

Vores medlemsregister er heldigvis en forholdsvis simpel størrelse: Vi registrerer alle medlemmer i en krypteret database, som er passwordbeskyttet og kun er tilgængelig for klubbens bestyrelse.

Følgende personoplysninger; Navn og Medlemsnummer, deles desuden via E-mail i et regneark med den virksomhed, som en gang om året producerer foreningens medlemskort.

 

Anvendelse af medlemmers data:

I det daglige arbejde (og specielt i det offentlige rum) omtaler vi vores medlemmer under foreningens navn, uden personlige detaljer. Foreningens personlige medlemmer nævnes ikke i den offentlige kommunikation.

 

Hvis du vil have udleveret information om din data:

Ved at kontakte formanden eller medlemsregistratoren kan du altid på oplyst, hvilke oplysninger vi gemmer om dig (men ikke om andre medlemmer)

 

Ophør af medlemskab:

Når foreningsmedlemmer melder sig ud af foreningen sletter vi alle data om det konkrete medlem.

 

Din accept:

I forbindelse med din indmeldelse og optagelse i foreningen har du automatisk accepteret ovenstående vilkår.

 

2.Sociale medier

 

Vi indsamler automatisk information fra vores besøgende på website, nyhedsbrev og Facebook.

Hvorfor vi gør det, og hvordan vi bruger de indsamlede data kan du læse nedenfor:

 

Hvad indsamler vi og hvorfor?

Vi indsamler oplysninger om besøgende ved at bruge cookies og ved at brugeren selv afgiver oplysninger (eks. via tilmelding til nyhedsbrev eller indsendelse af kontaktformular). Præcis ligesom de fleste andre foreningsdrevne hjemmesider og facebooksider.

 

"Cookies" fortæller os blandt andet, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvor mange artikler der bliver læst, om din computer har besøgt sitet tidligere, hvilken browser og styresystem du bruger, osv. Informationen er anonym og kommer i en bunke med alle de andre brugere, så vi får en statistisk oversigt over brugen af hjemmesiden. De anonymiserede informationer bruger vi først og fremmest til at blive klogere på vores brugere, så vi kan gøre tingene endnu bedre. Vi deler ALDRIG disse informationer med nogen udenfor foreningen.

 

Hvorfor coookies og pixels?

Når du besøger vores hjemmeside registrerer vi dit besøg og din anvendelse af hjemmesiden vha. cookies og pixels, som er små koder, der indeholder anonyme informationer.

 

Vi anvender Google Analytics og Facebook Analytics til at måle vores websitetrafik. Det er cookies fra Google Analytics og pixels fra Facebook Analytics, som din computer, tablet, smartphone modtager, når du besøger hjemmesiden. De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette disse, blokere for dem eller advare dig og bede om din accept, før de registrerer og gemmer dine informationer beskrevet tidligere. Du kan finde muligheder for at håndtere cookies i din browsers indstillinger.

 

Personlige oplysninger:

Udover cookies og pixels indsamler vi oplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller udfylder en kontaktformular. Indholdet, vi indsamler her, bruger vi til at blive klogere på, hvem du er, og hvilke interesser du har – igen for at vi kan gøre tingene endnu bedre. Til vores nyhedsbrev bruger vi en tjeneste, som er underlagt europæisk lovgivning og GDPR i forhold til håndtering og opbevaring af data.

 

Indhold vi viser fra andre websteder:

Artikler på hjemmesiden kan indeholde indlejret indhold (f.eks. en video fra Youtube). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. De websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted. Så ser du f.eks. en Youtube-video på vores hjemmeside, så ved Youtube godt at du har set den.

 

Hvis du vil have udleveret information om din data:

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet, kan du bede om en eksporteret fil med DINE EGNE personlige data, som du selv har indtastet på vores website og som vi derfor er kommet i besiddelse af. Du kan naturligvis også bede om, at vi sletter alle de personlige data, vi har om dig. Dette gælder dog ikke data, som vi af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde skal gemme. Information fra pixels og cookies er ikke muligt at udlevere, da disse er fuldt ud anonyme, og hverken vi eller andre vil derfor være i stand til at finde lige præcis dine data.

 

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor er vi kun få folk i foreningens bestyrelse, som har adgang til registrerede brugerdata, og vi videregiver eller sælger under ingen omstændigheder dine personlige oplysninger til tredjepart.

 

Din accept

Du accepterer automatisk ovenstående persondatapolitik, når du besøger vores hjemmeside eller facebookside eller anddre fremtidige sociale medier.

 

3.Kontakt og spørgsmål

 

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores webmaster og bestyrelsesmedlem, Carsten Leidesdorff Skov, på E-mail: clskov@gmail.com